Liza, who?

Pa da pocnem... mlada, ambiciozna, putujem, jedem, spavam, pijem, citam, plesem, racionalna, realna, a opet zaljubljiva, 27 godina, iz Beograda, ali i iz ostalih mesta po svetu, malo tamo malo vamo, organizovana, tetka saveta svima osim sebi, samostalna, radna, i tako dalje...

Ni sama nisam sigurna da li bih vise volela da ovaj moj blog neko cita ili ne. Ali, nakon sinocnjeg razgovora sa prijateljicom (u daljim tekstovima poznata kao KeVa) odlucila sam da se za sad ne opterecujem time, nego samo da pocnem sa pisanjem. Vise nemam problem sa nepoznatim ljudima i ovo ce biti moj prostor, pa ko voli nek' izvoli. 

A svi vi koji nekim slucajem zavirite, i jos vecom slucajnoscu se pronadjete u nekim od postova- sta da vam kazem...ako vam prija nesto sto procitate bas ce mi biti drago, a ako ne, onda, kako bih vam rekla...pa i bolje sto ste procitali :)

Trenutni akteri u tesktovima:

KeVa- moja tetka saveta. Uvek je upravu, cak i kada gresi. Mislim da je najvise nervira sto sam u mnogim slucajevima kao ona pre nekih sedam godina- ili bih mozda ja htela da budem kao ona za jedno sedam godina.
JeCa- drug u svemu. Moja nesudjena cimerka. Pijemo, jedemo, razvlacimo se, putujemo. Da smo jos uvek u studentskim danima bile bi nerazdvojne. Ovako uz posao...ali mamurluk uvek lecimo zajedno.
Miss AAA- ono kad upoznas nekoga koga u stvari znas vec ceo zivot. Po mnogo cemu potpuno suprotne a u stvari neverovatno slicne. Uzivanje u dobroj hrani i vinu su ipak na obema na prvom mestu.
JoKa- nezameljiv prijatelj. Jos iz srednjoskolskih dana. Glas razuma. Beskrajna analiza. Izgubimo se analizirajuci. Duhovni vodja ako odlucim da se krstim
Nemac- Jos uvek nepreboljena ljubav, ali na dobrom sam putu
Amer- koga bude interesovalo saznace kroz tesktove. Za sad- osoba o kojoj ne vredi mnogo pisati

I tako, da ne bi bilo prodje dan za danom za kockastim ekranom (a ko bi rekao da bi to mogao da bude i kompjuter?!), odlucila sam da prenesem misli, mailove, beleske u jedno- blog!