среда, 3. септембар 2014.

Kuvana noga

Za moje trenutno stanje, da ne kazem raspolozenje, postoje dve opcije: a. oni crancky dani pre onih dana su se poklopili i dovode do hormonalnog disbalansa, b. spadam u one neverovatne zene koje su trudne a ipak imaju one dane i saznaju da su trudne u 6. mesecu trudnoce. Jel ste gledali nekad na onim glupim kanalima tipa E!, tlc, i sl., one emisije o skrivenim trudnocama?! Kad devojke ni ne znaju i onda BUM samo odjednom krene porodjaj!!

Ok, preterujem. Aliii upravo sam se rasplakala na nemacku romanticnu komediju koju uporno vrte na onom Fox Movie, na seriju o kevi koja drzi baseball treninge sa Fox Lifea, i samo jos fali da pustim suzu na Malu Nevestu!! Mislim sto bi rekli, what d hell??

Nemam problem neki sad konkretan, sve i da hocu ne mogu sad da radim hopa-cupa, na poslu super, posle posla ok, i sta sad? Sta god da je, nikako ne smem da gledam Malu Nevestu. Ha-ha. Bilo bi smesno da nije polu tragicno.

I sad, posto sam se danas tragicno isplanirala sa svojim vremenom- slucajnost? ne bih rekla- budjavim u krevetu od 18:30. Ovo je kao ono kad ste bolesni ko klinka pa poslednji dan, kad ste zdravi ali i dalje pod budnim okom roditelja ne mozete da se maknete i moraaa taj jos jedan dan da se odlezi. Bljak. Sto bi gospodja majka rekla- ko kuvana noga. E bas tako. Preterano emotivna kuvana noga. Yeah.

I zasto sad kad ukucam kuvana noga na googleu umesto slike noge u loncu sto bi covek ocekivao izlaze slike Novaka i Jelene i princa Williamsa sa onom njegovom, kako se vec zvase?! Agrh, odustajem od potrage i da ne bih okacila przene pilece batake iz KFC eto mojih japanki sa mora. Eto!

Posted via Blogaway

Posted via Blogaway


Posted via Blogaway

Нема коментара:

Постави коментар