четвртак, 24. април 2014.

Reinkarnacija

Ova kisa sto konstantno pada ovih dana zaista ubija zelju za bilo cim. A jos u kombinaciji sa radnim obavezama moze da bude potpuno pogubna.

S obzirom da inspiracije za pisanje vec danima nemam, koncentracije za citanje jos manje (sad vise ne mogu ni one "knjige"), zelja za radom kao da nikad nije ni postojala, a kad pomislim na ucenje samo mi se okrene stomak. Otkako sam dala one specijalisticke u februaru, nema sanse... A tako mi je jos malo ostalo sa ovim strucnim ispitima, da je prosto greota sto ne ucim. Ali dobro, evo, samo da prodju ovi uzasni dani i pocinjem.

Naravno, u skladu sa odvratnim vremenom, mora da se izdesavaju jos neke stvari koje ga nimalo ne cine laksim za podnosenje.

Ovu nedelju bih mogla nazvati nedeljom reinkarnacije. Prvo sto Nemac dolazi u posetu Beogradu, a drugo sto se Amer odjednom javio. O drage bivse ljubavi, nemojte reinkarnirati. Ok, za Amera je vise dosadno, i nema tu sta mnogo da se prica. A Nemac..Ah, taj Nemac. Ali, ostavicu to za drugi put...mislim pisanje, a ne vidjanje.

Evo malo muzike, ko zna mozda vas oraspolozi:


2 коментара: